tren hos oss

Fremskritt

Tren som det passer deg

Vi skreddersyr ditt medlemskap slik at det passer deg og dine treningsvaner.

Vi gir deg flere muligheter: Crossfit i gruppe sammen med andre, våre unike treningsprosjekter som styrkeskolen eller tren med PT (alene eller med en venn). Vi har medarbeiderne med bred kompetanse og lang erfaring innen trening.

Oppdag noe for deg

Treningstilbud

Moderne - Service - Kompetanse

HVORFOR BLI MEDLEM HOS crossfit tromsø ?

Lurer du på hva CrossFit er? Ønsker du en ny, forbedret og morsommere treningshverdag?

Vi tilbyr alle en gratis introsamtale hos
crossfit tromsø

Har du lyst til å trene hos oss men er usikker på hvilken treningsform og opplegg som passer deg? Book en gratis introsamtale.

Bestem deg nå! – og kom i gang ved å  booke en gratis introsamtale. Sammen legger vi en plan slik at du når dine mål. Virker det interessant med  CrossFit i gruppe, personlig trening og/eller veiledning innen kosthold og trening? Da vil en 20 minutters introsamtale med oss avdekke dine mål og forutsettninger. Vi gir deg våre anbefalninger om hvilken treningsform og intensitet som passer akkurat for deg. Samtalen er helt gratis og du kommer ikke til å svette i det hele tatt. Du investerer i tiden – vi byr på kaffen!

Variert og effektivt

Crossfit

Elementor #969Kunne du tenke deg et effektivt system som både trener styrke, utholdenhet og allsidighet på en time noen dager i uken?

CrossFit er en grunnleggende treningsform med mål om å opprettholde kroppens helhetlige styrke og kondisjon.

Denne treningsformen benyttes i dag hos politiet, militære, kampsportutøvere, og et hundretalls sportslige eliteutøvere over hele verden.

Treningsformen passer for alle uansett alder, kjønn eller yrke.

CrossFit utvikler funksjonell “fitness” og du vil trene både styrketrening og utholdenhet i en og samme treningsøkt. Dette sparer deg for tid og treningen blir mer effektiv.

I CrossFit-gruppetimer blir du ledet gjennom treningsøkten under kyndig veiledning av våre godkjente trenere.

Vi programmerer våre crossfittimer selv. Det er her du finner øktene som kalles WOD (Workout of the Day). Øktene er varierte og inneholder et variert sortiment med øvelser og treningsformer.
Timene deles som oftest inn i tre deler. Oppvarming, styrke og kondisjon. En dag i uka benyttes som regel til restitusjon-/teknikkøkt.
WOD:
  • Passer for alle, uavhengig av erfaring
  • Kan skaleres til din form/ditt behov
  • Maks 15 personer per økt
Book gratis introsamtale:

 

 

læring i praksis

on ramp nybegynner

Lær mer om crossfit som treningsmetode og hvordan du enkelt kan måle fremgang. Her lærer du grunnleggende teknikk i øvelsene vi benytter hos oss. Du vil bli kjent med blant annet olympiske (snatch og clean & jerk), baseløft (knebøy, markløft og press) og gymnastikk-/kroppsvektøvelser som pullups, push-ups og håndstående.

Vi bruker også tid på å hvordan du på en effektiv måte bygger opp styrketreningen og hvordan du enkelt kan måle fremgang.  Hvordan en treningsuke-/måned bør se ut. Alt tar selvsagt utgangspunkt i dine forutsetninger og muligheter til trening i hverdagen. Disse timene går 2 ganger ukentlig.

 

 

Er du under 13?

crossfit kids

Formål:
Øke styrke og utholdenhet for å forebygge aldersrelaterte utfordringer som muskelsvekkelse, nedsatt balanse, svimmelhet og benskjørhet.

Innhold:
16 treningsøkter fordelt på 8 uker med fokus på riktig trening for å bedre styrke, bevegelighet og balanse. Denne timen er utviklet og ledes av vår fysioterapaut Kristine, som har hatt denne grupper siden oppstart i 2016. 

 

 

For de under 16 år

crossfit teens

CrossFit Teens er et spesialprogram hvor unge trener sammen i en gruppe. Våre instruktører har spesialutdannelse innen CrossFit teens.

Målet er å få barn og unge til å bevege seg gjennom å bli utfordret på balanse, mobilitet og allsidig trening.

CrossFit er bra for all ungdom, enten man er lite i bevegelse eller man trener andre idretter. Den allsidige treningen er bl.a med på å forebygge eventuelle belastningskader fra annen ensidig trening.

Forskning viser at unge som er aktiv i idrett har bedre læring på skolen og derfor får bedre karaktere.

For å sikre at alle deltagerne får god oppfølging er det et begrenset antall plasser på gruppen.

Løpende opptak hele året.

Pris: 399,- pr måned
Ingen bindingstid!

 

Individuelt tilrettelagt

PERSONLIG TRENING

 

Har du som mål å komme i gang med treningen, gjøre en livstilsendring, prestere bedre i hverdagen, på jobb, i idretten din, hjemme med familien? Da kan våre personlige trenere hjelpe deg med å skreddersy og tilpasse treningen og aktivitetene dine i forhold til målene dine. Dette vil gi deg mer energi, humør og overskudd i hverdagen.

En PT hos Crossfit Tromsø er opptatt av at du som kunde skal få trening og aktivitet tilpasset ditt ståsted. Vi skal skreddersy trening tilpasset din livssituasjon og helsetilstand når du begynner hos oss.

Om du har utfordringer med muskel og skjelett vil våre trenere jobbe tett opp mot K24´s terapeuter for at vi  sammen med deg kan tilpasse trening og aktivitet på en trygg og god måte.

Vi stiller høye krav til våre PT´er slik at du som kunde vil få trene med noen av de beste og mest oppdaterte PTene. Dette sier vi da vi har et bredt og stort fagmiljø innenfor helse og fysisk aktivitet hos oss. Vi jobber daglig på kryss og tvers av faggruppene for å hjelpe og skape best mulig resultater om det er snakk om rehabilitering etter skade, tilpasset trening ved muskel- eller skjelettlidelser, for mosjonister, toppmosjonister og idrettsutøvere.

Alle våre trenere er utdannet  via anerkjente utdanninger som Norges Idrettshøyskole, AFPT med flere. I tillegg stilles det høye krav til videreutdanning, kursing, faglig påfyll og oppdateringer igjennom hele året.

 

TREN MED PT PÅ SENTERET, UTE ELLER ONLINE!

tren Tøffe og tungt

strongman

«Strongman på Crossfit Tromsø – for deg som ønsker en ny måte å trene styrke på, i et sosialt og inkluderende miljø.

Strongman er en alternativ og morsom måte å bedrive styrketrening for hele kroppen. Alle timene er lagt opp til at øvelser enkelt tilpasses ditt nivå samtidig som du møter øvelser som er typiske for Strongman-trening. Her får du bryne deg på øvelser som dekkvelt, yoke, axlebar/fatbar, sandbag og slede. Det er høyt fokus på riktig teknikk i de forskjellige øvelsene, og alle timer blir veiledet av vår dyktige Strongman coach.

På våre timer har vi deltakere av alle kjønn, og vi har deltakere fra 15-års alderen og oppover. Med andre ord, alder er ingen unnskyldning! Kom å bli med oss på Strongman trening på CrossFit Tromsø. Vi kan garantere at det er gøy, utfordrende, sosialt og tungt!

Kommentar fra faste deltagere på timene:
“Hva er Strongman? Det er en time hvor du kan løfte tunge vekter, pushe sine grenser, og ikke minst, ha det gøy. Du blir alltid motivert av de som du trener med. Har du aldri sett at 18 åringer løfter like tunge vekter som 24 års gutter? Hvis du vil bli sterk eller trenger inspirasjon, da Strongman timen er det beste valget.”
-Efim, 24år

«Strongman e dritgøy! En tilfeldighet gjorde at æ va med på min første time i juli 2019, og æ har ikke angra et sekund. Æ har blitt sterkere, treneren e magisk og miljøet e fantastisk. Anbefales!!❤️»
– Karoline, 29år

Vi har også egen strongman klubb som heter Arctic Strongman. Her kan du bli medlem. Ta kontakt med Strongman Coach Sylvester.

Ta kontakt
For gratis introsamtale!