Om cft

crossfit tromsø

Velkommen til et tverrfaglig miljø med høy kompetanse. Hos Crossfit Tromsø og K24 finner du bred kunnskap innen blant annet trening, diagnostikk og behandling av muskel-, og skjelettplager, graviditet og livsstilsrelaterte plager

Vi ønsker å hjelpe deg til en aktiv og smertefri hverdag. Hos oss vil du få hjelp og oppfølging basert på en grundig utredning. Våre trenere terapeuter samarbeider tett for å gi deg et best mulig tilbud.

Uansett alder, uansett fysiske forutsetninger, vi hjelper deg med treningen.

Vårt mål og visjon er at du skal være i fokus. Med et bredt tverrfaglig samarbeid sikres du et best mulig resultat. Vi søker til enhver tid å integrere den nyeste kunnskapen og de erfaringer vi opparbeider oss over tid. Du skal gjøre jobben selv, men vi skal være tett på og bidra med vår kunnskap omkring trening og bevegelse. Vi skal være ditt naturlige valg når det kommer til trening.

Våre medarbeidere er engasjerte og kunnskapsrike. Valg av trenings- og behandlingsmetode er dypt forankret i dokumenterte og effektive tilnærminger. Våre prestasjonstrenere og terapeuter holder jevnlig foredrag og kurs, samt veileder studenter.

Kontakt oss

E-post

hallo@crossfittromso.no

Telefon

99 10 24 24
Tastevalg 1: Klinikk
Tastevalg 2: Trening
Tastevalg 3: Vakt treningssenter

Adresse

Storgata 2 A
9008 Tromsø

Adkomst

Du finner oss i det gamle tomgodslageret (TSE), sør i Mackkvartalet. Det finnes parkering rett utenfor , samt utenfor Poalria og fylkeshuset. Busstoppet er 50 meter unna