BLI MEDLEM

full analyse

våre medlemskap

Som medlem vil du nyte godt av samarbeidet vi har med vårt søsterselskap BB Gym Bodø. Blant annet vil programmeringen være planlagt i samarbeid mellom våre trenere, BB Gym Bodøs LVL 3 coach, K24s spesialist i idrettsfysioterapi og fysiske trenere. Hovedfokus vil være periodisering og belastningsstyring. To av de viktigste årsakene til progresjon og skadeforebygging!

* Alle medlemskap har 6 måneders bindingstid om ikke annet er spesifisert.

Alle medlemskap gir samtidig fri tilgang til alle økter hos kampsportavdelingen. 

Alle nye medlemmer vil ha mulighet til å bli kontaktet av vår headcoach for en individuell samtale og introduksjonstime der vi kartlegger deres behov.

 

Medlemskap

bli medlem der andre skal betale for deg

 • Om du er under 18 år, eller om du skal ha andre til å betale medlemskapet for deg må du trykke på linken under for å registrere deg som medlem.

Open gym - nøkkeltilgang

 • Aktivering nøkkelgym kr 599,-

  Engangsavgift for å aktivere Open GYM på ditt medlemskap. Tren på egenhånd utenom oppsatte timer, også utenom ordinære åpningstider. All egentrening skjer på eget ansvar, jobb med ting du har kontroll på. Frihet under ansvar - Senteret skal være ryddig når du går – uavhenging av hvordan det så ut når du kom!

I motsetning til de fleste andre CrossFit-sentere i Norge, må ikke våre medlemmer gjennom et dyrt og obligatorisk nybegynnerkurs. I stedet for får du nøye gjennomgang av det du måtte ha behov for underveis i våre ukentlige ON RAMP-økter og en-til-en PT-timer. Book en gratis og uforpliktende introsamtale om du ønsker mer info.

Lurer du på hva CrossFit er? Ønsker du en ny, forbedret og morsommere treningshverdag?

Vi tilbyr alle en gratis introsamtale hos
crossfit tromsø

Har du lyst til å trene hos oss men er usikker på hvilken treningsform og opplegg som passer deg? Book en gratis introsamtale.

Bestem deg nå! – og kom i gang ved å  booke en gratis introsamtale. Sammen legger vi en plan slik at du når dine mål. Virker det interessant med  CrossFit i gruppe, personlig trening og/eller veiledning innen kosthold og trening? Da vil en 20 minutters introsamtale med oss avdekke dine mål og forutsettninger. Vi gir deg våre anbefalninger om hvilken treningsform og intensitet som passer akkurat for deg. Samtalen er helt gratis og du kommer ikke til å svette i det hele tatt. Du investerer i tiden – vi byr på kaffen!

Opplev mestringsfølelse

hvorfor crossfit tromsø og Fabrikken?

Crossfit Tromsø ønsker at du som medlem skal ha det morsomt, trygt og sosialt. Vi ønsker at du oppleve mestringsfølelse og fremgang i treningen din slik at du motiveres til å trene jevnt over tid. Derfor programmerer vi alle øktene våre selv.

Du vil du nyte godt av samarbeidet vi har med vårt søsterselskap BB Gym Bodø. Blant annet vil programmeringen være planlagt i samarbeid mellom våre trenere, BB Gym Bodøs LVL 3 coach, K24s spesialist i idrettsfysioterapi og fysiske trenere. Hovedfokus vil være periodisering og belastningsstyring. To av de viktigste årsakene til progresjon og skadeforebygging!

* Alle medlemskap har 6 måneders bindingstid.

 

Medlemskap hos CrossFit Tromsø gir

Som medlem hos Crossfit Tromsø vil du også nyte godt av prioritert helsetilbud og reduserte priser hos Klinikk24. Herunder screeningundersøkelser, fysisk testing (kraft,vo2max, laktat, mobilitet, m.m), akuttimer, henvisning til røntgen/MR/CT, rask tilgang til ortoped med mere. Klinikk24 har betydelig kompetanse innen idrettsskader og rehabilitering, ernæring etc. På klinikken finner du fysioterapeuter, spesialist i idrettsfysioterapi, manuellterapeuter, kiropraktor, muskelterapeuter og massører.

 • Tett oppføliging og coaching av 1-2 sertifiserte trenere på HVER fellestrening
 • Ubegrenset tilgang på WODs/gruppetreninger
 • Fri tilgang på egentrening innenfor åpningstidene
 • Stor variasjon og tilrettelagt trening
 • Ferdig planlagte WODs/treninger hver dag hele uken
 • Rabatter på utstyr, klær, kurs og arrangementer.
 • Invitasjon til arrangementer forbeholdt CrossFit medlemmer.
 • Mulighet for Personlig Trening (PT)
 • Resultater som overgår forventingene dine
 • Behandlingsgaranti hos Klinikk24 til sterkt reduserte priser
 • MIN SIDE: Trykk her for å komme til din egen side i medlemssystemet.

Kortere medlemskap:

Alle våre medlemskap innebærer 6 (betalende) måneders bindingstid. I særskilte tilfeller vil det være mulig å inngå et kortere abonnement. I så tilfelle må det tas kontakt med oss via mail hallo@crossfittromso.no eller telefon 99 10 24 24

Timebooking:

Booking av time gjøres via ekstern portal. Om det er første gang du skal booke deg på en time må du først opprette deg en bruker.

Trykk her for å komme videre til bookingmodulen.

Frysing av abonnement:

Medlemskapet kan ved særskilte årsaker fryses i inntil 12 mnd. med fullt betalingsfritak. Følgende årsaker gjelder:

 • Sykdom/skade, med sammenhengende sykdoms-/skadeperiode i minimum 2 mnd.
 • Graviditet
 • Midlertidig utsestasjonering i sammenheng med jobb/studier/militærtjeneste

Dokumentasjon for årsaker må fremvises ved forespørsel.

Merk at bindingstiden for medlemskapet forskyves tilsvarende fryseperioden, slik at det fortsatt blir 6 betalende måneder før medlemskapet kan sies opp.
Fritaket gis i hele kalendermåneder. Frys av medlemeskapet skal alltid godkjennes av CrossFit Tromsø før frysepeioden og fritak for betaling innvilges. Frist for frysing av medlemskapet er innen utgangen av foregående måned.

Oppsigelse:

Alle medlemskap har oppsigelsestid på 2 mnd fra første hele måned. For å si opp medlemskapet send mail til hallo@crossfittromso.no. Merk mailen med oppsigelse. 

Se også våre andre treningstilbud

MEDLEMSKAP KAN KOMBINERES

Ta kontakt
For gratis introsamtale!